Sorry, not allowed!
logo
logo

Over Bianca

Over Bianca

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met fotografie.
Bij een etentje of feestje was ik ook altijd al degene die met de camera rondliep en moest ik er regelmatig op gewezen worden zelf ook even te gaan zitten en mijn bord leeg te eten in plaats van alleen maar foto's te maken :-)

Pas na het aanschaffen van een spiegelreflexcamera werd ik wat serieuzer en na het volgen van een workshop hondenfotografie met als doel te leren onze eigen honden vooral in actie te kunnen vastleggen kreeg ik helemaal de smaak te pakken en ben ik al snel nog meer en fanatieker gaan fotograferen.
Ik kwam er achter dat ik het niet alleen erg leuk vond om honden te fotograferen, maar ook het portretteren van mensen en uiteraard kinderen vind ik geweldig!

Ik ben een opleiding beroepsfotograaf gaan volgen, heb studioapparatuur aangeschaft en ik ben me steeds meer gaan verdiepen in de mogelijkheden en technieken. Regelmatig volg ik workshops om toch weer iets nieuws te leren.

Na de workshop 'De Magie van het licht' van Wille Kers ben ik me verder gaan specialiseren in het fotograferen bij natuurlijk licht. Ik fotografeer dan ook steeds vaker buiten in een situatie waarin iedereen zich meer op zijn gemak voelt en zichzelf is. Hierbij is mijn doel om mens èn dier vast te leggen zoals ze echt zijn en kunnen we op een spontane, gezellige wijze tot een mooi resultaat komen.

Het fotograferen van een bruiloft is ook echt 'mijn ding'. Het zoeken naar precies díe momenten en het vastleggen van emoties is waar ik voor ga.

Wil je graag mooie foto's van je gezin, bruiloft, de (klein)kinderen of huisdier, etc., neem dan contact met mij op!

Casper & Diana Zwaan

Dank je wel

Dank je wel Bianca Schouten Fotografie voor de prachtige foto's van ons huwelijk en voor het eindeloos geduld, de liefde en het plezier waarmee je deze voor ons bijzondere dag hebt vastgelegd. Liefs & Gods zegen Casper & Diana Zwaan

Esmeralda

Foto's van Meliá

Beste Bianca, Wat een prachtige foto's! Zo goed en zo professioneel zoals jij de foto's van ons meisje heeft gemaakt. Kan jou echt wel iedereen aanraden??.