Wie ben ik?

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en heb altijd al interesse gehad in fotografie, maar pas na de  aanschaf van mijn eerste spiegelreflexcamera werd ik ècht enthousiast.

Naast de passie voor fotografie ben ik een groot hondenliefhebber, dus een logische stap was het volgen van een workshop hondenfotografie.
Hierna kreeg ik helemaal de smaak te pakken, ben een opleiding gaan volgen en uiteindelijk ben ik in 2015 officieel begonnen met Bianca Schouten Fotografie in mijn thuisstudio.

Ik vind het niet alleen geweldig om honden te fotograferen, maar juist ook mensen.
Waar het mij om gaat is het vastleggen van díe momenten die herinnerd moeten worden. Daar kan ik geen genoeg van krijgen (tijdens  een etentje of feestje was ik ook altijd al degene die al fotograferend rondliep en er regelmatig op gewezen moest worden zelf ook even mijn bord leeg te eten).

Ik volg ook regelmatig workshops zoals De magie van het licht bij Willie Kers en recent een workshop Newbornfotografie bij Rocyka Fotografie.

Lijkt het je leuk om  mooie herinneringen vast te leggen en deze misschien wel in een mooi formaat thuis aan de muur te hangen?
Neem dan contact met mij op. Wie weet zien we elkaar binnenkort!

We zijn super tevreden over de foto’s! Vooral de foto’s in de zwarte, kanten jurk tegen de zwarte achtergrond gefotografeerd vinden we allebei erg mooi. Het geeft een hele warme uitstraling aan de foto’s. We willen je nogmaals bedanken voor de leuke middag en de mooie foto’s 🙂 

Lindsey
Lindsey

Beste Bianca, Wat een prachtige foto’s! Zo goed en zo professioneel zoals jij de foto’s van ons meisje heeft gemaakt. Kan jou echt wel iedereen aanraden.

Esmeralda
Esmeralda
Mama van Meliá

Dank je wel Bianca Schouten Fotografie voor de prachtige foto’s van ons huwelijk en voor het eindeloos geduld, de liefde en het plezier waarmee je deze voor ons bijzondere dag hebt vastgelegd. Liefs en Gods zegen.

Casper & Diana Zwaan
Casper & Diana Zwaan