Wie is Bianca

Hoi! Ik ben Bianca, de persoon achter Bianca Schouten Fotografie!

Naast mijn passie voor fotografie ben ik een groot hondenliefhebber, ik ben dan ook regelmatig met onze honden (een Rottweiler en een Dobermann) bij de hondenvereniging te vinden. Uiteraard gaat de camera ook regelmatig mee!

Hierdoor ben ik serieus gaan fotograferen. Na het volgen van een workshop hondenfotografie om die wervelwinden eens scherp op de foto te krijgen, kreeg ik helemaal de smaak te pakken en ik ben een fotografieopleiding gaan volgen.

Ik kwam er achter dat ik het niet alleen heerlijk vind om honden te fotograferen en in 2015 ben ik officieel begonnen met Bianca Schouten Fotografie.
Het leukste hiervan vind ik de momenten vast te leggen waar je later mooie herinneringen aan hebt!

Regelmatig volg ik workshops zoals bijvoorbeeld De magie van het licht bij Willie Kers, of een workshop Newbornfotografie bij Rocyka Fotografie.

Contact


This site is protected by wp-copyrightpro.com